JSport.roJSport.ro

Echipa U19 a Ardealului Cluj a pierdut două puncte importante în derby-ul de sâmbătă cu LPS Satu Mare, din Liga Elitelor, 2-2, însă va intra în istoria fotbalului cu golul lui Vlad Prejmerean.

Atacantul clujenilor a marcat direct din lovitura de start a meciului, mingea trimisă de acesta atingând gazonul doar după ce a lovit plasa porţii gazdelor. Aproximativ două secunde i-a luat lui “Prejmer” să deschidă scorul, jucătorul explicând, pentru CJSport.ro, cum a ajuns să marcheze în acest mod.

Totul a început dintr-o glumă cu Gavrilă, colegul meu din atac la meciul de sâmbătă. Apoi, am văzut că portarul continuă să rămână ieşit si am încercat. Nu pot să explic în cuvinte ce sentiment am avut după ce am văzut mingea în poartă. Am mai dat goluri de la o asemenea distanţă, însă în timpul meciului, nu la fluierul de start. Cu siguranţă a fost cel mai frumos gol marcat până acum”, ne-a declarat Prejmerean, “decarul” Ardealului.

Chiar dacă Şoimaru a mărit avantajul formaţiei sale în prima repriză, iar Pălăghie a ratat şi un penalty, echipa lui Călin Moldovan a pierdut avansul de două goluri în repriza secundă.

După reluare, LPS Satu Mare a primit trei lovituri de la 11 metri, dintre care una a fost apărată de portarul Ardealului, Chindriş. Ultimul penalty, însă, cel care a stabilit şi scorul final, a fost contestat vehement de către oaspeţi, arbitrul indicând punctul cu var după o fază complicată în careul clujenilor, venită în minutul 80.

Chindriş s-a ciocnit de atacantul advers încercând să respingă o minge „aruncată” în faţă de sătmăreni, balonul lovindu-l, apoi, pe jucătorul gazdelor, care a căzut în urma contactului şi arbitrul a acordat penalty. Portarul clujenilor s-a ales cu buza spartă în urma acelei faze, dar şi cu un gol încasat, mai apoi, care a stabilit scorul final, 2-2.

A fost un punct care ajută mai mult formaţia sătmăreană, ce se menţine pe primul loc în clasament, la opt puncte în faţa Ardealului, dar şi cu un joc în plus, pentru clujeni urmând un nou derby, sâmbătă, cu UTA Arad pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.