JSport.roJSport.ro

img_3556În singurul meci al etapei a 13-a a Ligii a IV-a care s-a disputat duminică, Vulturul Mintiu-Gherlii a reuşit o victorie importantă cu Armenopolis Gherla, 4-3.

Pe un teren acoperit de zăpadă, care odată topită pe durata jocului s-a transformat în mocirlă, oaspeţii au păcătuit printr-un autogol şi un cartonaş roşu, care i-a făcut să joace în 10 oameni mai bine de o repriză. Vulturul a început mai bine şi a condus cu 2-0, la acest scor Vînău fiind eliminat după ce a făcut henţ în postură de ultim apărător.

Ieşiţi mai montaţi de la vestiare, jucătorii Armenopolisului au reuşit să marcheze de trei ori în poarta lui Barta, prin Danciu, Moldovan Daniel şi Marian Ionuţ, însă ultimele 10 minute le-au fost fatale.

Gazdele au egalat în minutul 84, iar în prelungiri au dat lovitura pe contraatac, Ovidiu Imbuzan reuşind să aducă trei puncte echipei sale, care, cu doar câteva minute mai devreme, păreau inaccesibile. Acelaşi jucător al Vulturului a mai înscris odată în acest meci, Kopandy izbutind şi el un gol, Andrei Sâmboan, de la oaspeţi, marcând un autogol.

“Arbitrul i-a băgat puţin în meci cu golul de 2-1, pentru că, din bară, mingea a sărit în faţa liniei porţii, nu dincolo de ea. Eu zic că nu a fost gol, dar ne bucurăm că am putut să întoarcem rezultatul în cele din urmă, am fost mai pragmatici şi am câştigat trei puncte importante la moral pentru meciurile viitoare. Am jucat pe un teren impracticabil, cei de la Gherla ne-au dominat, într-adevăr, au fost peste noi, dar am reuşit să luăm o gură mare de oxigen şi suntem fericiţi”, ne-a spus portarul Vulturului, Tudor Barta, echipa sa urcând un loc în clasament, ajungând pe poziţia a şaptea.

“Cei de la Mintiu-Gherlii cred că s-au adaptat mai bine la acest teren, cu toate că şi noi am avut momente bune de joc, însă nu se poate juca fotbal pe un astfel de teren. Altfel era pe un teren bun, ne puteam şi noi face jocul, dar asta este. Am luat gol prin minutul 84 dintr-o fază fixă, iar în final ne-au prins pe contraatac pentru că nu mai era nimeni în spate, toţi eram în faţă ca să dăm gol. Vremea ne-a oprit seria câştigătoare din campionat, dar n-avem ce să mai facem acum”, a declarat antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Armenopolis s-a oprit la şase victorii consecutive şi rămâne pe locul patru în clasament.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Barta
Mureşan R.
Buglea
Imbuzan C.
Popa
Felecan
Kopandy
Hidişan
Balint
Imbuzan Ov.
Fărcaş

Au mai intrat: Papalan, Rus An., Domokos. Antrenor: Dorel Mureşan

armenopolis-gherlaArmenopolis Gherla

Morar
Marian Ionuţ
Tînc
Vînău
Sîmboan An.
Moldovan D.
Stan David
Crăciun
Roman
Bocoş
Danciu

A mai intrat: Bunea. Antrenori: Cristi Vedean, Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.