JSport.roJSport.ro
foto: Radu Giurgiu

În primul meci al etapei a 22-a a Ligii a IV-a, disputat miercuri după-amiaza, Viitorul Mihai Georgescu a pierdut, pe teren propriu, 1-5 cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

A fost un joc pe care oaspeţii şi l-au făcut uşor pe contraatac, elevii lui Lucian Roman fructificând aproape fiecare şansă creată la poarta lui Eduard Pop. Bouroş a reuşit o „dublă”, Ovidiu Farcaş şi Butuza fiind ceilalţi marcatori ai Vulturului, oaspeţii beneficiind şi de un autogol, acesta fiind al doilea succes din 2017 pentru echipa schimbată total în iarnă.

Pe de altă parte, Viitorul Mihai Georgescu, pentru care a marcat astăzi Popa, din penalty, a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în campionat, iar la finalul acestei etape poate prelua ultimul loc în clasament de la CFR Dej.

„Am pierdut după un joc modest, dar pun asta şi pe seama unei stări de oboseală acumulată după o lună cu trei meciuri pe săptămână. În plus, ne-au lipsit trei jucători de bază şi s-a văzut asta în jocul echipei. Am ratat câteva ocazii clare în prima repriză şi asta ne-a costat. Mă bucur, acum, că vin sărbătorile şi jucătorii au câteva zile de pauză ca să își revină”, a precizat tehnicianul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

„A fost un joc deschis astăzi, alert, chiar echilibrat aş putea spune, iar noi am marcat golurile pe contraatac. Am jucat şi cu o garnitură mult mai tânără, am avut şi copii născuţi în anul 2000 şi au dat randament. Un pic a fost mai dificil la început, până s-au acomodat cu posturile şi cu ce au de făcut, dar am obţinut o victorie care ne ajută foarte mult la încredere”, ne-a spus şi antrenorul Vulturului, Lucian Roman, echipa sa „sărind” peste alte două formaţii în clasamentul actualizat după cele două meciuri de astăzi.

Viitorul Mihai Georgescu

Pop Ed.
Rotar
Oltean
Ciobanu
Hacicu
Bedelean
Budean
Tiseliţă
Mihalache
Popa
Georgiu

Au mai intrat: Cocişu, Pal, Jurcă. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Vulturul Mintiu-Gherlii

Farcaş Ad.
Teglaş
Brehar M.
Marinescu
Dunca
Oros
Butuza
Dârza
Brehar Fl.
Farcaş Ov.
Rus B.

Au mai intrat: Maier, Bouroş, Molnar, Todoruţi. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.