JSport.roJSport.ro
foto: CFR Dej/facebook

Etapa a 22-a a Ligii a IV-a s-a terminat cu un meci spectaculos ieri, între Vulturul Mintiu-Gherlii şi CFR Dej.

Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, după ce dejenii au egalat în prelungiri şi au obţinut primul punct după patru eşecuri la rând.

Jocul de la Mintiu a avut ocazii mari de ambele părţii, cu “vulturii” mai activi în prima repriză. Morar şi Silaşi, din penalty, au făcut ca scorul să arate 1-1 după 45 de minute. Gazdele au reuşit să reintre în avantaj în partea secundă, după golul lui Bouros, dar insistenţele din final ale dejenilor, care arată mult mai bine decât în turul campionatului, au adus şi golul egalizator.

Peter a egalat în minutul 90, pentru primul punct al echipei sale din 2019. CFR-ul avea patru eşecuri consecutive, iar acum a ajuns la 7 puncte în clasament, patru mai puţin decât Viitorul Soporu de Câmpie.

Mintiu-Gherlii, în schimb, are patru meciuri la rând fără victorie şi un program care nu neapărat o avantajează. Apahida, Floreşti şi Iclod sunt următoarele trei adversare, însă nici dejenii nu au timp de relaxare, pentru că vor juca acasă cu CS Floreşti runda următoare, şi apoi la Iclod.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.