JSport.roJSport.ro

Ultimele două meciuri ale etapei a 16-a din Liga a IV-a au avut loc duminică la prânz, iar Vulturul Mintiu-Gherlii se poate lăuda cu scorul rundei.

Trupa lui Alexandru Costişor s-a impus cu 5-0 în faţa Viitorului Soporu de Câmpie, după un joc decis încă de la pauză.

A fost 3-0 la finalul primelor 45 de minute, Daniel Pop, din penalty, Morar şi Alex Rus au rezolvat soarta celor trei puncte, Mintiul neavând mari probleme în acest joc. Scăpaţi de presiunea rezultatului în partea secundă, Hidişan şi Covaci au mai înscris de încă două ori în poarta Soporului, pentru un succes calculat înaintea acestei etapei.

Întărită în pauza competiţională, trupa din Mintiu-Gherlii va da un test important săptămâna viitoare, pe terenul Someşului Dej, în timp ce Soporul, care a debutat cu un eşec dur în noul an, va întâlni tocmai liderul CS Floreşti.

Pe terenul „Obor” din Dej, Olimpia Gherla s-a impus cu 1-0 în meciul cu CFR Dej. A fost o partidă între două echipe cu loturi schimbate faţă de tur, mai ales în ce priveşte cel al CFR-ului. Cu un sponsor nou şi câteva întăriri, dejenii speră să scape de ultima poziţie în clasament cât mai curând, elevii jucătorului antrenor Daniel Popan având un joc astăzi peste media din prima parte a campionatului.

Pragmatismul gherlenilor şi un autogol, „reuşit” de Ciurean, au făcut diferenţa în această partidă, dejenii acuzând şi câteva decizii ale arbitrului în eşecul de astăzi. Olimpia, care a adus câţiva jucători de la Armenopolis în această iarnă, a obţinut o victorie de moral, dar va mai juca doar peste două săptămâni în campionat, partida cu Sporting Apahida fiind amânată.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.