JSport.roJSport.ro

20151122_142644_1024x768Vulturul Mintiu-Gherlii a ratat o victorie importantă în etapa a 20-a a Ligii a IV-a, elevii lui Adrian Trif reuşind doar o remiză pe teren propriu, 2-2, cu Unirea Tritenii de Jos. Cu o victorie, gazdele ar fi trecut cu două puncte peste Arieşul Mihai Viteazu în clasament, punctul obţinut sâmbătă după-amiaza fiind bun doar pentru echipa din Triteni, care a confirmat forma bună în care se află în ultima perioadă.

Vulturul a păcătuit la finalizare în acest joc, gherlenii având şi o bară, printre altele, în timp ce oaspeţii au meritul de a întoarce la un moment dat rezultatul încă din prima repriză, intrând cu 2-1 la vestiare. De menţionat că toate cele patru goluri au fost marcate de doi jucători, dacă de la gazde Ovidiu Bondor a reuşit “dubla”, Gabriel Deiac de la Triteni izbutind şi el să înscrie tot de două ori.

Pe final, oaspeţii au protestat din cauza minutelor în plus cu care s-a prelungit acest joc, “centralul” Marius Chioran punând capăt meciului cu întârziere, peste cele trei minute de prelungire arătate.

IMG_5990“Azi am întâlnit o echipă bună a campionatului, o echipă cu jucători cu mare experienţă, dar jucătorii noştri si-au făcut bine treaba şi au închis bine mijlocul terenului. Totuşi, trebuie să mă leg din nou de arbitraj, unul slab, foarte şmecheresc, care a permis absolut orice echipei gazdă. Cel puţin doi jucători trebuiau eliminaţi. Am marcat şi un gol la 2-2 anulat pentru offside, şi am motive să cred că am marcat un gol corect, asistentul semnalizând eronat poziţia de offside. Pe final, chiar dacă a arătat trei minute de prelungire, arbitrul a prelungit  meciul cu şapte minute. Nu ştiu ce a vrut acest arbitru, să ne bată neapărat? Oricum, jucăm din ce în ce mai bine şi cred că băieţii au depăşit şocul care a fost la începutul acestui retur”, ne-a spus antrenorul oaspeţilor, Andrei Pintilie.

“A fost un meci controlat de noi în mare parte, am început bine jocul, am condus, dar timp de 10 minute ne-am moleşit, ne-au egalat şi ne-au condus la pauză. Am ieşit mai motivaţi de la cabine, am avut ocazii mari, singur cu portarul, cu poarta goală, o bară, şi em egalat într-un final. Apoi am tot atacat, dar nu a mai intrat mingea în poartă. Acest punct nu ne ajută cu nimic, dar mergem mai departe şi trebuie să câştigăm următoarele meciuri. Arbitrajul nu îl comentez, deşi cred că am avut un penalty la 1-0, iar cei de la Triteni s-au plâns la final că arbitrul a arătat trei minute de prelungiri şi a ţinut cinci minute, dar a prelungit atât pentru că au fost trei cornere consecutive la ei la poartă. Oricum, ei au stat tot pe jos din minutul 60 şi arbitrul trebuia să arate cinci minute de prelungire încă de la început”, ne-a spus şi tehnicianul Vulturului, Adrian Trif.

Vulturul: Prunean – Stupinean, Pop Vl, Boier, Mureşan – Dascăl, Rus Al, Sămărtean, Bondor – Szabo, Balint. Au mai intrat: Rusu, Morar, Codorean. Antrenor: Adrian Trif

Unirea: Rusu – Dan Al, Gall S, Paleoca B, Ceclan – Crişan, Saşa, Câmpian, Gall A, Silvăşanu – Deiac. Au mai intrat: Rus R, Paleoca C, Pintilie P. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.