JSport.roJSport.ro

Vulturul Mintiu Gherlii este cea mai „activă” echipă din Liga a IV-a pe piaţa transferurilor de jucători. Ce-i drept, mai mult de nevoie, pentru că formaţia gherleană va trebui să schimbe, din nou, aproape tot lotul de jucători, după scenariul din vară.

Dacă atunci au devenit „vulturi” jucătorii care au evoluat la Arieşul Mihai Viteazu în sezonul trecut, acum aceştia au hotărât să părăsească formaţia din Mintiu-Gherlii, alături de antrenorul Dorel Mureşan.

Potrivit surselor CJSport.ro, totul ar fi pornit de la plecările lui Bogdan Buglea şi Andrei Hidişan tocmai la Arieşul Mihai Viteazu, aceştia exprimându-şi dorinţa de a evolua la echipa pregătită de Lucian Roşu. Mai apoi, Lucian Nemeş şi Andrei Goia au dat şi ei de înţeles că vor să o părăsească pe Vulturul, iar conducerea echipei gherlene, care avea planuri mari pentru retur, s-a trezit, brusc, cu o problemă.

„Celor de-acolo le-a fost frică de faptul că vor pierde grupul, că nu ne vom strânge la meciuri, iar atunci am luat decizia de a pleca şi noi, ceilalţi care am venit de la Arieşul în vară. Avem ceva oferte, iar dacă va fi să mergem undeva o vom face tot aşa, în masă”, ne-a spus unul dintre jucătorii care au plecat de la Vulturul în această iarnă.

Între timp, însă, echipa gherleană s-a reorientat rapid şi a primit şi o mână de ajutor de la Armenopolis, unul dintre antrenorii acestei formaţii din turul campionatului, Lucian Roman, urmând să fie tehnicianul trupei din Mintiu-Gherlii cel puţin până la vară.

Acesta va merge la Vulturul şi cu câţiva jucători tineri, de perspectivă, ai Armenopolisului, obiectivul fiind terminarea în prima jumătate a clasamentului, echipa din Mintiu încheind turul pe locul opt.

Revenim cu amănunte

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.