JSport.roJSport.ro
14291791_1218666638197070_9141798817105795722_n
foto: facebook-cfr dej

Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat, 4-0, meciul din deplasare cu CFR Dej, ultimul al etapei a doua din Liga a IV-a. Oaspeţii au dat câte două goluri în fiecare repriză, valoarea superioară a gherlenilor simţindu-se din plin la acest meci.

Dejenii au avut doar o jumătate de oră în care au pus probleme „vulturilor”, mult prea puţin pentru ca elevii lui Darius Boldor să poată obţină ceva de la acest joc. Golurile lui Ovidiu Imbuzan, Kopandy, Buglea şi Farcaş Ovidiu au stabilit scorul final, pentru gherleni acest meci fiind primul din noul sezon, etapa trecută Vulturul câştigând la „,masa verde”, prin neprezentarea adversarului.

14225438_10208502170886418_4608304039103473459_n„A fost un meci echilibrat pe alocuri, am reuşit să avem 2-0 la pauză, iar apoi ei au avut câteva momente de dominare în a doua repriză, dar am reuşit să-i prindem pe contraatac şi aşa am marcat în partea secundă. Un joc deschis din partea ambelor echipe, nu s-au apărat nici ei şi nici noi, cu faze la ambele porţi, iar pentru noi este important că am început cu dreptul şi sperăm să continuăm la fel. Azi ne-au lipsit şi vreo patru jucători, dar avem şi doi juniori buni pe care vrem să-i promovăm şi ne-am bazat pe ei. Obiectivul ar fi locurile 1-5 la noi”, ne-a spus antrenorul Vulturului, Dorel Mureşan.

„Noi am avut o echipă improvizată, au fost câţiva băieţi care m-au anunţat că vin la meci şi nu au mai venit, după care am luat primul gol la fel ca în meciul trecut, cu o greşeală de portar. Prima repriză parcă am avut plumb în picioare, dar apoi am avut 15 minute bune în repriza secundă, în care chiar ne-am dus peste adversar. Am luat gol din penalty după o gravă greşeală de poziţionare în teren şi de acolo s-a cam terminat pentru noi. Pot să zic că 20-30 de minute am jucat bine, apoi a fost un meci slab din partea noastră. A fost o zi nereuşită”, a declarat şi antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

CFR Dej

Pop
Marian
Boldor
Todică
Mureşan
Chereşi
Ciurean
Retegan
Dican
Kereches
Borşan

Au mai intrat: Cociş, Mate. Antrenor: Darius Boldor

Vulturul M. Gherlii

Barta
Mureşan R
Csiki
Buglea
Papalan
Imbuzan O
Imbuzan C
Hidişan
Farcaş
Nemeş
Kopandy

Au mai intrat: Teglaş, Ovidiu. Antrenor: Dorel Mureşan

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.