Universitatea Cluj a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o dublă victorie.

“Şepcile roşii” au trecut cu 3-2 de Metalurgistul Cugir şi cu 8-0 de Victoria Cluj.

Adrian Falub a folosit două echipe diferite, cu Mureşan, Goga, Gavra sau Mailat titulari în faţa cugirenilor din Liga a III-a.

De altfel, Gavra a şi deschis scorul în prima repriză, dar cele două echipe au intrat la egalitate după reuşita lui Dohotariu. Jucătorul Metalurgistului a înscris după ce i-a enervat pe clujeni la un fault dur făcut asupra lui Neciu. Chiar antrenorul Adrian Falub a intrat pe teren şi i-a cerut socoteală fundaşului cugirean. În repriza secundă, Barbu a transformat un penalty şi Mailat a dus scorul la 3-1, iar cugirenii au stabilit scorul final după golul lui Dicu.

Mult mai lejer au mers lucrurile pentru “U” în amicalul cu Victoria Cluj, echipă din Liga a IV-a. Cu o echipă schimbată total, “şepcile roşii” au dat câte patru goluri pe repriză şi a câştigat cu 8-0. Marius Coman a reuşit un hattrick, iar Mihalcea, Crăciun, Pîrvulescu, Văsălie şi Florescu au înscris şi ei în poarta formaţiei lui Călin Moldovan.

De menţionat că în acest ultim meci au intrat şi ultimele două achiziţii ale clujenilor, Tudor Nicholas şi Răzvan Horj. Pentru “U” Cluj urmează reluarea sezonului în Liga a II-a, cu un meci pe teren propriu în faţa celor de la FC Argeş. Partida e vineri, de la ora 20:00.

“U” Cluj, primul meci: Gorcea – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Barbu, Dican – Ştefănescu, Goga, Mailat – Gavra

“U” Cluj, al doilea meci: Dur-Bozoancă – Ilieș, Crăciun, Florescu, Taub – Văsălie, Penescu – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

3 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.