JSport.roJSport.ro

muresanAvocaţii echipei CFR Cluj, însoţiţi inclusiv de către preşedintele Iuliu Mureşan, se află în aceste momente la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, acolo unde apără cauza CFR-ului într-un nou proces cu Federaţia Română de Fotbal (FRF).

După ce au fost depunctaţi în clasament din cauza unor datorii neplătite la timp, clujenii speră să-i convingă pe judecătorii din Elveţia că penalizarea cu şase puncte decisă de FRF în primăvara acestui an este ilegală, din moment ce echipa ardeleană era în insolvenţă. Audierea are loc astăzi, însă decizia finală ar putea fi dată doar după câteva zile.

Dacă aceasta va fi una pozitivă, atunci CFR Cluj ar câştiga un al doilea proces la TAS împotriva FRF, după ce ardelenii au scăpat de liga secundă în sezonul trecut numai datorită deciziei judecătorilor de la Lausanne, care au înapoiat CFR-ului 24 de puncte luate de federaţie.

Clujenii vor trebui să mai aştepte, însă, cel mai probabil până la mijlocul lunii noiembrie pentru a afla dacă îşi vor primi punctele înapoi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.