JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după remiza cu Ripensia Timişoara, iar oficialii „şepcilor roşii” nu au avut linişte în ultimele trei zile.

Antrenori liberi sau nu, aproape 10 tehnicieni au fost contactaţi de către Sabău şi ceilalţi membri ai conducerii imediat după ce Falub a fost demis, însă „U” Cluj se şi refuză, cel puţin în acest moment.

Edi Iordănescu, Florin Bratu, Costel Gâlcă şi Laszlo Balint sunt patru dintre numele cu care nu s-a ajuns la un numitor comun, iar Niculescu rămâne favorit, în aceste condiţii, pentru a prelua banca Universităţii.

„Sunt şanse mari ca astăzi să fie anunţat noul antrenor. Deja e luni, iar peste trei zile e meci în campionat. Noul antrenor trebuie să aibă câteva zile alături de băieţi”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului.

“Vedem ce antrenor corespunde, dar sunt şi mai multe lucruri de care trebuie să ţii cont. Nu căutăm neapărat un antrenor cu experienţă, ci unul care ştie să lucreze cu jucătorii care au experieţă. Trebuie să înţeleagă ce înseamnă Universitatea Cluj. Cel târziu până luni trebuie să numim un antrenor”, spunea şi Sabău, sâmbătă seară, la Look Sport.

Până la anunţul oficial, antrenamentul din această dimineaţă a fost condus de Mircea Cojocaru, supravegheat de pe margine de Sabău. „U” Cluj va juca joi următorul meci, pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, de la ora 17:45, doar două antrenamente mai având clujenii până la acel joc.

„Studenţii” se află pe locul şase în clasament, la şase puncte de liderul Sportul Snagov.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.