JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

Etapa a 29-a a Ligii a IV-a le-a aparţinut gazdelor până acum.

După victoriile celor de la Apahida şi Floreşti, astăzi alte trei fornaţii au câştigat meciurile pe care le-au organizat.

CSM Câmpia Turzii a fost mai pragmatică decât Unirea Dej 2, pe care a învins-o cu 2-0. După un joc în care dejenii au arătat bine, însă au păcătuit inclusiv de la 11 metri, Farcaş ratând un penalty, „sârmarii” au ieşit învingători datorită unei prime reprize mai bune. Mihai Moldovan şi Indrei au înscris pentru formaţia lui Valentin Şandru, care a revenit pe locul patru, la două puncte deasupra Apahidei, echipă care are un meci mai puţin însă.

Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat tot cu 2-0 în faţa Unirii Triteni şi va juca, săptămâna viitoare, derby-ul cu Gilăul pentru ocuparea locului nouă în clasament. Pe modelul partidei de la Câmpia Turzii, şi meciul de la Mintiu a avut ocazii la ambele porţi, diferenţa făcând-o forma lui Daniel Amariei. Tânărul jucător al „vulturilor” a marcat ambele goluri în poarta Triteniului, câte unul pe repriză, fapt care a dus echipa din Mintiu-Gherlii la egalitate de puncte cu Gilăul în clasament. După un început bun de retur, Unirea nu se regăseşte pe acest final de campionat şi a ajuns la patru înfrângeri consecutive, însă nu mai poate pierde locul opt în clasament.

Olimpia Gherla, în schimb, mai speră la poziţia a şasea. Trupa lui Adrian Trif s-a impus cu 5-2 în partida cu Viitorul Soporu de Câmpie, după un joc controlat apoape total. La Gherla, Iuliuţ Bocoş a fost „one man show-ul” gazdelor, fostul jucător al Armenopolisului marcând patru goluri în poarta lui Barta. Goalkeeperul Soporului a fost învins şi din penalty, de către Gorgan, în timp ce Varga, autorul unei duble, nu a putut evita a 20-a înfrângere a echipei sale, care are emoţii pentru păstrarea locului 13.

Aflată la două puncte în spate, CFR Dej va juca mâine cu CS Supporter, în ultimul meci al penultimei etape din Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.