JSport.roJSport.ro

La o zi după ce returul Ligii a IV-a a fost amânat cu o săptămână, şi un meci programat în etapa a 17-a a campionatului se va disputa la o dată ulterioară.

Este vorba chiar de partida Universităţii Cluj de la Tritenii de Jos, care ar fi trebuit să fie prima oficială a anului pentru “şepcile roşii”, însă aceasta va avea loc abia în 1 iunie.

Potrivit programului stabilit la începutul sezonului, „studenţii” vor sta în runda a 16-a, ce se va disputa săptămâna viitoare, însă oficialii Unirii Triteni s-au înţeles cu reprezentanţii lui „U” pentru a amâna şi meciul direct din etapa a 17-a, a doua a returului. Deşi clujenii trebuiau să fie gazde în 11 martie, programul celor două jocuri a fost inversat la începutul sezonului pentru ca Unirea Triteni să o poată primi pe „U” Cluj pe noua bază sportivă ce va fi construită în comună, doar că aceasta încă nu este gata.

Astfel, meciul a fost reprogramat, oficial, pentru data de 1 iunie, atunci când la Tritenii de Jos va fi inaugurată noua arenă în prezenţa Universităţii Cluj. De menţionat, însă, că echipa lui Andrei Pintilie va disputa celelalte meciuri de pe teren propriu în retur tot pe vechiul teren din comuna situată la 15 kilometri de Câmpia Turzii.

În aceste condiţii, Universitatea Cluj va debuta în returul campionatului pe 18 martie, atunci când este programat meciul cu ultima clasată, CFR Dej, în deplasare. Cel mai probabil, pentru elevii lui Marius Popescu vor urma alte două meciuri amicale, în condiţiile în care s-a amânat şi prima etapă din retur.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Papi, trebuia să te orientezi și să stabilești cu dejenii să jucați în 16 februarie, sărbătorind astfel, cu fast, bere și mici, Ziua Ceferiștilor, prilej de festivism și pentru diriguitorii fotbalului din județul Cluj. Vezi ce se mai poate amâna, ar fi bine să jucați toate partidele în prima decadă a lunii iunie, când e cald, bine și sfârâie grătarele. Noi vom fi acolo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.