JSport.roJSport.ro

Prima etapă din 2018 a Ligii a IV-a a continuat cu două surprize duminică, cea mai mare fiind semieşecul liderului Sticla Turda, 1-1 în deplasare cu Sporting Apahida.

Ba mai mult, turdenii erau să plece învinşi de la Apahida, elevii lui Artur Podar egalând în minutul 88 prin Dan Florin.

Mult mai determinată, Sporting a fost cea care a deschis scorul în minutul 55, prin Cristi Tăbîrţă, fost atacant la CS Floreşti în prima parte a campionatului, jucător care le-a dat o mână de ajutor floreştenilor prin acest gol. Eforturile lui Savu şi colegilor săi au dus la marcarea doar a unui gol, pe final, în urma unei faze fixe, iar Sticla a mai rămas cu şapte puncte avans în fruntea clasamentului.

A doua surpriză a zilei a venit de la Cluj-Napoca, acolo unde Viitorul Mihai Georgescu a condus-o de două ori pe Armenopolis Gherla, dar a ratat victoria. Meciul de la baza „Unirea” s-a încheiat 2-2, Ioan Sabo şi Mihai Popa înscriind pentru gazde. Codorean şi Precup au salvat-o de la înfrângere pe Armenopolis, într-o partidă în care Viitorul a obţinut al treilea punct al sezonului, iar formaţia lui Mihai Georgescu pare tot mai aproape de primul succes din campionat.

În cel de-al treilea meci jucat duminică dimineaţă, Arieşul Mihai Viteazu s-a impus cu 2-1 în faţa Vulturului Mintiu Gherlii. Oaspeţii au fost cei care au condus la pauză, după golul lui Olteanu din prelungiri, însă Kiesz şi Kopandy au adus cele trei puncte pentru formaţia lui Lucian Roşu, cu două goluri marcate în primele 20 de minute ale reprizei secunde.

După acest succes, Arieşul a revenit pe locul cinci în clasament, în timp ce Mintiul a fost depăşită la golaveraj de Armenopolis.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.