JSport.roJSport.ro

IMG_6533_1200x800Sponsorul principal din ultimii doi ani al echipei de handbal feminin Universitatea Cluj, Fundaţia Alexandrion, pare că nu va mai prelungi contractul cu formaţia ardeleană, scadent în această vară.

Reprezentanţii companiei de băuturi alcoolice nu şi-au arătat disponibilitatea concretă până acum de a semna o nouă înţelegere, contractul încheiat în august 2014 fiind valabil doar pentru două sezoane. Astfel, cu două săptămâni rămase până la debutul campionatului, devine tot mai sigur faptul că elevele lui Carmen Amariei vor juca sub titulatura de “Universitatea Cluj”.

Acest lucru ar fi o premieră în ultimii 20 de ani, companiile Ursus şi, în special, Jolidon completând numele echipei de handbal între 1996 şi 2014, anul în care sponsor principal a devenit Alexandrion.

„Încă nu e nimic oficial, aşteptăm să vedem ce face Alexandrionul, dar se pare că echipa se va numi «U» Cluj în următorul sezon. Au venit alţi sponsori însă, aţi văzut că s-au făcut şi o serie de transferuri, iar echipa nu mai e în situaţia în care a fost în ultimii ani”, ne-a precizat o sursă din cadrul clubului clujean.

De altfel, Alexandrion a şi dispărut de pe tricourile de joc ale handbalistelor de la „U” la meciurile amicale disputate de clujence în această pauză competiţională, o decizie finală legată de numele echipei în viitorul sezon urmând să fie luată săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.