Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj, triplă vicecampioană naţională şi participantă în grupele Ligii Campionilor în urmă cu mai puţin de 10 ani, se luptă acum pentru evitarea retrogradării în Divizia A.

“Studentele” vor debuta, mâine seară, în turneul de baraj organizat pe teren neutru, la Cisnădie, iar adversarele clujencelor vor fi Dacia Mioveni, CSM Târgu Mureş şi CSM Slatina.

Jucătoarele pregătite de Alin Bondar vor juca împotriva Mioveniului mâine, de la ora 19:30, iar a doua zi vor evolua împotriva celeilalte echipe venită la baraj din Divizia A, CSM Târgu Mureş. Partida cu fosta colegă din acest sezon a Ligii Naţionale, CSM Slatina, se va disputa vineri.

Primele două clasate îşi vor asigura rămânerea/promovarea în Liga Naţională, aşa că “U” are nevoie de victorie în primele două meciuri pentru a nu avea emoţii la jocul final.

“Rezultatul participării noastre la acest turneu poate avea mare importanță în viitorul apropiat și îndepărtat al echipei. Mergem la Cisnădie conștienți, hotărâți și determinați pentru a rămâne în Liga Florilor”, a spus antrenorul Universităţii, pentru site-ul clubului.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte