JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj ar fi trebuit să întâlnească, sâmbătă, pe Cetate Deva, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal feminin.

Acest lucru nu se va mai întâmpla, potrivit Mesagerul Hunedorean, după ce oficialii Devei au hotărât ca echipa să nu se prezinte la meci, automat Cetate urmând să fie exclusă din campionat. Din cauza problemelor financiare, devencele nu au jucat nici cu SCM Craiova în runda precedentă, iar cum retragerea din competiţie va surveni înaintea finalului de tur, toate echipele care au câştigat meciurile cu Deva vor pierde cele trei puncte.

Pe de altă parte, joi la prânz, la Federaţia Română de Handbal (FRH) încă era aşteptată hârtia oficială dinspre Deva care să anunţe retragerea echipei din competiţie. Potrivit unor surse, finanţatorul hunedorencelor, Marian Muntean, ar aştepta o rezolvare a situaţiei financiare în ultima clipă la Deva, omul de afaceri chiar transmiţând acest lucru şi Federaţiei, însă şansele ca Cetate să se prezinte la meciul cu „U” Cluj sunt extrem de mici.

Acest lucru o favorizează pe echipa lui Florentin Pera, care va urca cel puţin un loc în clasament fără să joace. Aflate acum pe poziţia a noua, elevele lui Florentin Pera ar putea începe returul chiar de pe locul şase, în funcţie de celelalte rezultate ale ultimei etape.

Următorul meci al Universităţii va fi miercuri, în prima rundă a returului, cu HCM Râmnicu Vâlcea. Jocul va începe la ora 17:00 şi se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.