JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Marius Jucan

Barajul pentru promovarea/menținerea în Liga Națională de handbal masculin se desfășoară la Călărași între 31 mai și 3 iunie.

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj participă la acest baraj și se află în prima serie cu formația de primă ligă, CSM Făgăraș, și HC Buzău.

Primul joc al „studenților” va fi pe 31 mai, ora 16:00, cu HC Buzău, iar cu CSM Făgăraș vor juca pe 2 iunie de la aceeași oră.

„Mâine întâlnim echipa Buzăului, echipă care a terminat pe locul doi în cealaltă serie și înseamnă că au și ei o anumită valoare. Nu știu foarte multe multe despre această echipă, dar știu ce echipă avem noi și sper ca prin jocul nostru să îi surprindem și să ne adjudecăm victoria. La momentul actual este o discrepanță foarte mare între cele două ligi, Liga Zimbrilor și Liga a II-a, dar sper ca tinerețea și entuziasmul nostru să se ridice la nivelul unui joc cu o echipă din prima ligă”, a declarat antrenorul echipei „alb-negre”, Ioan Ani-Senocico, pentru site-ul clubului.

CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu nu s-a prezentat la baraj, iar din această cauză în seria II sunt doar două echipe: ACS Atletico Alexandria și HC Vaslui. Se preconizează că la finalul barajului vor promova în Liga Zimbrilor trei echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.