JSport.roJSport.ro
foto: Mircea Rosca, actionfoto.ro

Returul finalei Cupei Challenge la handbal masculin, dintre Potaissa Turda şi Sporting Lisabona, se va disputa în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Din cauza sălii mici de la Turda, care poate primi maxim 800 de spectatori, numărul cererilor de bilete fiind deja foarte mare, meciul, care se va desfăşura în 27 mai, va avea loc la Cluj-Napoca.

“Datorită solicitării mari de bilete din partea turdenilor, care deja a depășit capacitatea sălii din Turda, ne-am văzut obligați să găsim soluții, pentru a nu-i priva pe turdeni de a vedea meciul live și pentru a-și aduce aportul asupra echipei, cum au făcut-o atâția ani la rând. Fiind sala mult mai mare la Cluj, sunt sigur că atmosfera va fi incendiară și publicul va fi al optulea jucător pentru noi. Cerințele EHF în materie de finală, nu încadrează sala din Turda ca fiind eligibilă. Până acum, am primit derogări din partea EHF, dar acum trebuie să ne conformăm”, a declarat preşedintele Potaissei, Flaviu Sâsâeac, pentru turdanews.net.

Prima manşă a finalei Cupei Challenge va avea loc în Portugalia, pe 21 mai, iar returul din Sala “Horia Demian” se va desfăşura în 27 mai, de la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.