JSport.roJSport.ro

În urma alegerilor desfăşurate ieri la Federaţia Română de Handbal, Alexandru Dedu a rămas preşedinte pentru un vot în plus avut în faţa Narcisei Lecuşanu.

Tot ieri au fost votaţi şi cei 14 membri ai Consiliului de Administraţie (CA) din cadrul Federaţiei, posturi pentru care s-au luptat şi patru reprezentanţi ai Clujului.

Singurul dintre ei care a obţinut suficiente voturi a fost preşedintele Potaissei Turda, Flaviu Sâsâeac, care a fost preferat de 72 de cluburi. Fostul director sportiv la „U” Cluj şi Corona Braşov, Cosmin Sălăjan, a primit doar 33 de voturi, insuficiente pentru un loc în viitorul CA.

Preşedintele Universităţii Cluj, Codruţ Crişan, nu a avut nici el mai mult succes, primind 35 de voturi, în timp ce actualul director sportiv al clujencelor, Mircea Cucuian, care a candidat şi el pentru un loc, a absentat de la şedinţa de ieri, astfel că nu a putut fi votat.

Câştigătorul alegerilor pentru un loc în Consiliul de Administraţie al FRH a fost actualul antrenor al echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, care a primit 124 de voturi din 199 posibile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.