JSport.roJSport.ro

IMG_2859Partida dintre „U” Alexandrion Cluj şi Măgura Cisnădie, din etapa a 16-a a Ligii Naţionale, a intrat în istoria handbalului feminin românesc printr-un moment inedit.

La acest meci au fost delegaţi cei mai buni arbitri din ţară, Constantin Din şi Sorin Dinu, cei doi conducând anul trecut chiar finala Ligii Campionilor la handbal masculin, însă partida de la Cluj a fost arbitrată, în cele din urmă, doar de unul dintre ei.

Sorin Dinu a suferit o contractură musculară chiar în ziua meciului şi nu a mai ieşit nici măcar la încălzire, astfel că singurul arbitru al acestei întâlniri a fost Constantin Din.

„E prima oară în viaţa mea când mi se întâmplă, nici când am jucat, şi am avut o carieră destul de lungă, şi nici acum ca antrenor nu am mai văzut. A fost ciudat şi a fost şi greu pentru el să vadă ce se întâmplă în spatele apărării, dar cred că s-a descurcat de minune până la urmă. E de apreciat că au făcut totul pentru ca acest joc să se dispute”, ne-a declarat, la final, antrenoarea lui „U” Alexandrion, Carmen Amariei.

Clujencele au câştigat acest meci cu 28-26.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.