JSport.roJSport.ro

img_6429La două zile după ce conducerea clubului a hotărât să le demită pe Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan, Universitatea Cluj a jucat la Roman, fără antrenor pe bancă.

„Studentele” au pierdut la două goluri diferenţă, 25-27 (14-14), având destule momente bune în joc, inclusiv un avans de trei goluri în a doua repriză. Finalul de meci a fost gestionat mai bine de către jucătoarele lui Gheorghe Covaciu, antrenor aflat la prima partidă pe banca Romanului, gazdele câştigând la două goluri diferenţă şi urcând chiar peste „U”  în clasament.

Florentin Pera, viitorul tehnician al clujencelor, se va ocupa de echipă abia după acest meci, la Roman „studentele” fiind conduse de către directorul sportiv, Cosmin Sălăjan. În acest joc, Florina Chintoan, cu şase goluri, a fost cea mai bună marcatoare a clujencelor, aceasta fiind urmată de Cristina Laslo, patru reuşite.

Ultimul meci din acest an pe teren propriu al lui „U” Cluj va fi miercuri, de la ora 16:00, cu Dunărea Brăila, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.