JSport.roJSport.ro

U Alexandrion CSM Bucuresti 10 noi 2015 (21)_1024x683

Patru handbaliste de la “U” Alexandrion Cluj-Napoca au fost selecţionate în lotul naţional de tineret al României, pentru un stagiu de pregătire în Ungaria, care va include şi un turneu internaţional.

Asta în condiţiile în care la senioare nicio handbalistă de la echipa clujeană nu a fost convocată în lotul României pentru Campionatul Mondial care sa va desfăşura în decembrie în Danemarca.

Opţiunile staff-ului naţionalei mari de a nu convoca anumite jucătoare a fost criticată de fostul selecţioner Gheorghe Tadici, care a nominalizat şi pivotul lui “U” Alexandrion, Florina Chintoan, între handbalistele care ar fi trebuit să facă parte din lot.

Patru junioare la naţionala “mică”

Alexandra Dindiligan, Paula Corina Biriş, Cristina Laslo (foto) şi Sonia Vasiliu sunt jucătoarele de la “U” Alexandrion care au fost convocate în schimb la naționala de tineret, cu care vor participa în perioada 30 noiembrie – 21 decembrie la un stagiu de pregătire în Ungaria, unde tricolorele vor participa și la un turneu internațional.

„Este un avantaj faptul că suntem mai multe fete de la aceeași echipă. Este un nou început, mai ales că este și un nou antrenor și trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru Campionatul Mondial din Rusia din luna august”, a declarat handbalista formației ”U” Alexandrion, Cristina Laslo.

Cristina Laslo este campioană mondială de juniori Under 18 cu echipa României, a cărei căpitan de echipă este.

Joacă ultimul meci din tur cu Oltchim

Pe de altă parte, “U” Alexandrion Cluj dispută ultimul meci din turul Ligii Naţionale de handbal feminin pe 20 noiembrie cu Oltchim Râmnicu-Vâlcea, în deplasare.

Cele două echipe sunt colege de clasament, Oltchim pe 9, cu 15 puncte, în timp ce “U” Alexandrion este pe 10, cu 12 puncte. Campionatul se va relua abia în ianuarie, când clujencele vor prima acasă vizita HCM-ului Baia-Mare.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.