JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a pierdut, 23-25 (12-15) meciul cu Academia Minaur Baia Mare, din etapa a 12-a a Diviziei A, seria Vest.

Deşi mai este o rundă din turul campionatului, elevii lui Alexandru Cucuiet vor sta săptămâna viitoare, astfel că au încheiat meciurile din prima parte a unui sezon mulţumitor. Clujenii au şapte victorii şi patru înfrângeri, ultima venită pe fondul unui joc slab la Baia Mare, în care golurile lui Barb şi Draia, cei mai buni marcatori ai lui „U”, nu au putut împiedica eşecul din Sala “Lascăr Pană”.

Antrenorul Universităţii nu e foarte deranjat de această înfrângere, fiind mulţumit de parcursul pe care elevii săi l-au avut în tur.

„Nu a fost un meci foarte reuşit, iar din punct de vedere tactic s-au făcut relativ multe greşeli. Băieţii nu pot fi o constantă în joc, sunt o echipă tânără, iar după două-trei meciuri bune clar vine unul mai rău. Victoria Academiei Minaur a fost meritată, pe fondul unui joc mai slăbuţ al nostru. Per total, însă, în acest tur eu zic că băieţii şi-au depăşit un pic condiţia, mai ales la ce le putem oferi noi din punct de vedere financiar, faţă de alte secţii. Am mai spus-o, se conturează un nucleu încet-încet, dar ei încă sunt copii şi nu poţi avea constanţă la această vârstă”, ne-a declarat Alexandru Cucuiet.

Pentru Universitatea Cluj urmează acum vacanţa, prima etapă a returului fiind programată în 18 februarie. În funcţie de rezultatele meciurilor de săptămâna viitoare, „studenţii” vor termina anul în clasament pe locul trei sau patru, în acest moment fiind la şapte puncte de liderul Minaur Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.