JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 23-26, meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea, din prima etapă a returului Ligii Naţionale de handbal feminin, după trei jocuri la rând fără înfrângere.

Partida de ieri a consemnat şi primul eşec al antrenorului Florentin Pera de la venirea sa la “U”, tehnicianul menţionând că a avut de luptat doar cu adversari bine cotaţi în acest sezon. Totuşi, Pera este convins că va putea termina între primele opt echipe în Liga Naţională şi a spus de ce are nevoie “U” pentru a putea emite pretenţii la un loc de cupe europene.

“Am început extrem de bine cu echipa, am avut partide foarte reuşite cu Brăila, Craiova şi Braşovul, însă eu de când am venit am avut doar meciuri tari, nu am avut un meci, să zic aşa, mai uşor. De fapt, când să avem unul, s-a anulat. Am încercat să avem un adversar în această perioadă, să ţinem fetele în ritm, dar nu am reuşit şi acest lucru ne-a dat 100% peste cap. Sunt optimist, totuşi, că putem să urcăm echipa în clasament faţă de sezoanele trecute, obiectivul nostru e de a progresa, de a construi o echipă competitivă pe viitor. Cred că avem cea mai tânără echipă din Liga Naţională şi asta se vede, se simte, însă trebuie să le dăm încredere fetelor. Eu îmi doresc mai multă constanţă, pentru că dacă vom fi mai constanţi în evoluţii putem să emitem pretenţii şi în partea de sus a clasamentului”, a declarat antrenorul Universităţii, după eşecul cu HCM Râmnicu Vâlcea.

Următorul joc al lui “U” Cluj va fi joia viitoare, în deplasare, cu Măgura Cisnădie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.