JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obţinut victoria de care avea nevoie pentru a nu retrograda direct în Divizia A la handbal feminin.

În meciul din penultima etapă a sezonului, „studentele” s-au impus cu 22-20 (11-10) în faţa echipei AHCM Slobozia, care a retrogradat matematic în urma acetui succes al clujencelor.

Meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost foarte echilibrat, aşa cum era şi de aşteptat având în vedere miza acestui joc.

Din cauza încordării existente pe teren s-au marcat şi puţine goluri în acest meci, desprinderea pentru elevele lui Alin Bondar venind în ultimele cinci minute. Un succes la două goluri suficient pentru ca „U” să-şi asigure locul de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională, iar cu o victorie la Roman, în ultima etapă, „U” poate să evite şi meciurile de baraj.

Condiţia este ca CSM Slatina, aflată la trei puncte în faţă, să piardă meciul de la Cisnădie.

„A fost cea mai importantă victorie, pentru că ne-a scăpat de retrogradarea directă. Mai avem un meci şi încercăm să scăpăm şi de baraj. Au fost emoţii foarte mari, ne-a fost foarte greu, pentru că am avut puţine fete în ultima vreme şi nu le-am avut apte nici 100%. Azi, ele au jucat din dorinţă şi din voinţă”, ne-a spus, extrem de fericit la final, antrenorul Universităţii, Alin Bondar.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.