JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 23-37 (13-18) meciul cu CSM Bucureşti, din etapa a 23-a a Ligii Florilor.

Înfrângerea, previzibilă de altfel, ar trebui să fie ultima pentru “studente” în acest sezon, dacă elevele lui Alin Bondar vor să termine pe un loc care asigură şi anul viitor prezenţa în prima ligă.

Meciul din Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost controlat de către campioana României, Neagu, Gullden şi celelalte vedete ale oaspetelor făcând din plin diferenţa atât timp cât au fost pe teren.

CSM-ul a profitat la maxim de contraatacurile avute şi s-a distanţat rapid pe tabelă în primele minute, iar pentru “U” a fost imposibil să mai revină în joc. În final, CSM-ul s-a impus cu 37-23, iar Universitatea a căzut pe locul 11 după această etapă, poziţie care duce la barajul pentru menţinere în Liga Florilor. Senocico şi Chintoan au marcat câte şase goluri pentru “U”, în timp ce Mehmedovic, cu nouă goluri, a fost cea mai bună marcatoare a campioanei României.

Următoarele două meciuri sunt cruciale pentru clujence, acestea urmând să le întâlnească pe Danubius Galaţi şi HCM Slobozia, formaţiile aflate imediat sub ele în clasament. Ţinând cont şi de programul ultimelor trei etape, “U” va termina aproape sigur pe locul 10 dacă va câştiga ambele partide, în caz contrar, în cel mai negru scenariu, existând chiar şi varianta retrogradării directe.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.