JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a pierdut ultimul meci jucat în Liga Naţională în acest sezon, 28-32 (15-16) în faţa Coronei Braşov.

Partida a contat pentru penultima etapă a campionatului, însă „studentele” vor sta în ultima rundă, astfel că au încheiat cu înfrângere un sezon în care, totuşi, şi-au îndeplinit obiectivul.

Meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost echilibrat în prima repriză, atunci când cele două echipe au condus, pe rând, pe tabelă, însă braşovencele s-au distanţat treptat o dată cu debutul celei de-a doua reprize.

Acestea au avut şi şase goluri avantaj, iar elevelor lui Florentin Pera le-a fost imposibil să mai revină în meci. „U” a pierdut, astfel, cu 28-32, prestaţia Dianei Puiu, nouă goluri, fiind insuficientă pentru ca gazdele să obţină ceva de la această partidă.

„Studentele” au încheiat, astfel, cu 13 înfrângeri Liga Naţională şi aşteaptă rezultatul Măgurii Cisnădie cu Dunărea Brăila, pentru a vedea dacă vor termina pe locul nouă sau 10 acest campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.