JSport.roJSport.ro

Handbalistele Universităţii Cluj au disputat azi primul meci din sezonul 2018-2019 al Ligii Florilor în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”.

Adversara Universităţii a fost Corona Braşov, iar echipa clujeană a pierdut primul meci din noul sezon cu scorul 28-30 (12-15).

Handbalistele clujene au deschis scorul în minutul 2 cu un gol de la 7 metri reuşit de Mihaela Senocico, 1-0. Braşovencele au egalat, iar apoi “U” Cluj a început să fie mai lucidă în atac şi să se distanţeze, 6-3, dar nu pentru mult timp. Corona Braşov a recuperat, iar la pauză scorul era în favoarea ei, 15-12.

După revenirea de la vestiare, echipa oaspete şi-a păstrat avantajul de două-trei goluri, dar Senocico a egalat de la 7 m, 20-20. Jocul a început să fie echilibrat, iar pe final experienţa Coronei a fost decisivă şi braşovencele au câştigat partida cu 30-28.

De menţionat este că ,,Seno” a înscris 17 goluri în această partidă, 12 dintre ele fiind reuşite de la 7 metri. Următorul meci pentru clujence este în 9 septembrie, acasă, cu CSM Slatina.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.