JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj are un început dezastruos de sezon.

Jucătoarele lui Alin Bondar au pierdut şi cu Gloria Buzău pe teren propriu, 18-19 (11-9), a patra înfrângere din tot atâtea meciuri în acest campionat.

La final, antrenorul clujencelor a avut mai multe schimburi de replici în contradictoriu cu suporterii, unii dintre aceştia cerându-i demisia.

Prima repriză nu avea să anunţe deznodământul meciului din etapa a patra. Universitatea a condus în permanenţă, inclusiv la trei goluri diferenţă, după 30 de minute „studentele” având 11-9 pe tabelă.

Totul a mers bine pentru Senocico şi colegele sale până în minutul 45, atunci când „U” avea patru goluri avans, 17-13. O eliminare de două minute la acest scor, în tabăra oaspetelor avea, paradoxal, să întoarcă soarta meciului.

Clujencele au mai înscris un singur gol până la final, din aruncare de la şapte metri, iar Gloria a reuşit golul decisiv tot prin acest procedeu, cu 30 de secunde rămase de jucat. Meciul s-a terminat 18-19, iar fanii Universităţii i-au cerut socoteală antrenorului Alin Bondar la final.

Atmosfera s-a calmat doar după ce Florina Chintoan, jucătoare care nu evoluează pentru că este însărcinată, şi Ionica Munteanu au rămas să discute cu suporterii. La final, tehnicianul clujenilor a plecat fără să acorde declaraţii. Mihaela Senocico, cu şapte goluri, respectiv Dziyana Ilyina, cinci goluri, au fost cele mai bune marcatoare din cele două echipe.

După patru etape, „U” Cluj ocupă penultimul loc în clasament, cu zero puncte, la fel ca şi CSM Roman, formaţie cu golaveraj mai slab.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.