JSport.roJSport.ro

Returul barajului de calificare pentru Campionatul Mondial dintre România și Macedonia a avut loc în această seară în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

După ce au pierdut în tur cu 24-32, „tricolorii” au câştigat cu 26-25 returul cu Macedonia, dar nu s-au calificat la Campionatul Mondial.

Tensiunea meciului s-a simțit din startul partidei, astfel că după şapte minute de joc scorul era 1-2. După 16 minute scurse, România era condusă la două goluri, 7-5, dar apoi a stabilit egalitatea la 7 (min. 19).

,,Tricolorii” au preluat conducerea în minutul 20, 8-7, iar apoi a urmat o secetă în atacul oaspeţilor, timp în care România s-a distanţat la 10-7, minutul 25. Macedonienii şi-au revenit în atac, iar la pauză scorul era 12-11 pentru România.

Imediat după fluierul de start al reprizei secunde tabela indica 13-13, iar în minutul 38 gazdele aveau trei goluri în avantaj, 16-13. Cele două echipe au început să joace echilibrat câteva minute, iar cu şapte minute înainte de final România conducea cu 24-20.

Macedonia a redus din handicap şi s-a calificat la Campionatul Mondial, chiar dacă a pierdut partida cu 25-26.

Ultima ediție de Campionat Mondial la care a participat România a fost în 2011. Ediția din 2019 va avea loc în perioada 10-27 ianuarie și va fi găzduită de Germania și Danemarca.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.