JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat, duminică după-amiază, al doilea meci din anul 2017 în Liga Naţională, însă primul după o pauză de două luni.

Ardelencele s-au impus cu 25-18 în faţa celor de la Danubius Galaţi, într-un joc care a contat pentru etapa a 20-a. Cu antrenorul Florentin Pera în tribune, suspendat şase etape din cauza unor probleme cu fostul său club, HCM Roman, clujencele au reuşit să-şi facă meciul uşor încă din prima repriză.

La pauză, Laslo şi colegele sale au intrat cu un avans de şapte goluri, 14-7, iar cei aproape 1.000 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Polivalente au scăpat complet de emoţii. Valoarea superioară a lotului Universităţii a făcut diferenţa şi după pauză, chiar dacă relaxarea a intervenit în anumite momente ale jocului, însă avantajul avut de către „U” a fost prea mare pentru a se mai pune problema învingătoarei.

Astfel, Universitatea a câştigat cu 25-18, Cristina Laslo, cu nouă goluri, fiind cea mai bună marcatoare, şi va avea la dispoziţie aproape trei săptămâni pentru a pregăti următorul meci de campionat, cu HC Zalău.

„A fost o victorie destul de liniştită. Am făcut un joc bun mai ales în prima repriză, atunci când apărarea a funcţionat bine, iar poarta a fost la înălţime. Fetele au jucat cu foarte mult angajament, determinare, au fost exacte în joc şi acest lucru mă bucură, ţinând cont că eu nu am fost azi pe bancă. Le felicit pentru modul cum au abordat jocul, pentru atitudine, determinare, pentru că au fost unite şi au tranşat acest meci încă din prima repriză”, ne-a spus antrenorul clujencelor, Florentin Pera, la final.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.