JSport.roJSport.ro

Handbalistele Universităţii Cluj au primit azi vizita echipei CSM Slatina în etapa 2 din Liga Florilor, iar oaspetele au câştigat cu 21-20.

Partida a început echilibrat şi a continuat aşa toată repriza întâi, ratări fiind de ambele părţi. La pauză Slatina conducea cu 9-8.

“U” a început să fie condusă după revenirea de la vestiare şi a reuşit să egaleze la 13 în minutul 40. Echipele au început să meargă cap la cap, iar pe final au fost câteva minute în care atacul ambelor formaţii nu a funcţionat. În ultimul minut al partidei Slatina a marcat, 19-21, iar Laura Popa a redus rapid din diferenţă şi a stabilit scorul final 20-21.

Aceasta este a doua înfrângere consecutivă pentru Universitatea, iar la finalul meciului Alin Bondar, antrenorul echipei, a declarat următoarele: ,,Cu siguranţă la toate capitolele ar fi trebuit să fim mai buni. Ca şi determinare nu pot să spun că a fost rău. Fetele şi-au dorit să câştige acest meci, doar că nu prea am avut puţinţă în atac. Prea multe greşeli, prea multe ratări şi eu cred că astea au făcut diferenţa”.

Următorul meci pentru ,,studente” este în deplasare cu CS Gloria Bistriţa-Năsăud.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.