JSport.roJSport.ro
foto: Jucan Marius Lucian

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea, 23-26 (12-13), din prima etapă a returului Ligii Naţionale de handbal feminin, după ce a marcat doar trei goluri în ultimele 10 minute.

Meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost condus aproape în totalitate de către vâlcence, Universitatea alergând mai mereu după adversare pe tabelă. Ratările din situaţie de unu la unu, dar şi finalul de meci gestionat mai bine de către HCM, avea să le coste pe fetele pregătite de Florentin Pera.

Deşi a condus cu 22-21 în minutul 52, „U” Cluj nu a mai marcat decât la ultima fază, experienţa lui Senocico şi Vizitiu pe faza ofensivă înclinând balanţa în favoarea Vâlcei.

„În parte parte HCM a controlat jocul, iar la 22-21 nu am reuşit să gestionăm avantajul. Ratările şi-au spus cuvântul, chiar m-am uitat pe statistică şi am văzut 10 situaţii de unu contra unu cu portarul. Când ratezi aşa, e greu, mai ales împotriva unei echipe ca Vâlcea, care a venit după un moral extrem de bun. Pe noi ne-a scos puţin din ritm şi faptul că nu am jucat cu Deva, ne-a dat puţin peste cap asta. Se vede că suntem o echipă tânără, iar când întâlnim astfel de situaţii, cum a fost azi cu un portar ca şi Blazek, apare un oarecare trac şi nu am putut să trecem peste el”, ne-a spus antrenorul clujencelor, Florentin Pera.

Cu 11 goluri marcate, Cristina Laslo a fost, de departe, cea mai bună marcatoare a meciului, de la oaspete Mihaela Ani Senocico, Patricia Vizitiu şi Ana Maria Simion reuşind, fiecare, câte cinci goluri.

În clasamentul actualizat după anularea rezultatelor Cetăţii Deva, Universitatea se află pe locul şapte, cu 14 puncte, în timp ce HCM Râmnicu Vâlcea a urcat pe patru, cu 19 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.