Universitatea Cluj a pierdut, scor 32-40 (10-18), meciul cu Rapid Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României.

Partida s-a jucat într-o Sală a Sporturilor „Horia Demian” fără spectatori, măsură luată de către Federaţie după înmulţirea cazurilor de coronavirus în România.

Echipa lui Carmen Amariei, aflată la trei puncte peste clujence în clasamentul Ligii Florilor, a condus încă din start în Ardeal. Oaspetele au avut 4-0 şi au crescut treptat diferenţa pe tabelă. Jucătoarele tinere ale lui Alin Bondar nu au putut reveni în meci, asta şi din cauza celor trei aruncări de la 7 metri ratate consecutiv în prima repriză. Rapidistele şi-au văzut de joc şi, mai inspirate în ofensivă, au avut 18-10 la pauză.

În partea secundă, bucureştencele au reuşit să păstreze aproape în permanenţă un avantaj de 10 goluri, iar la final s-au impus cu 40-32 şi s-au calificat în Final Four-ul Cupei României, ce va avea loc în aprilie. De menţionat şi că, în ultimul minut, Rapidul a avut trei jucătoare eliminate, dar a reuşit să marcheze de două ori.

Universităţii Cluj îi rămâne campionatul, acolo unde va juca, foarte probabil, pentru al doilea an consecutiv la barajul de menţinere în Liga Florilor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. […] 3. Handbalistele de la Universitatea Cluj au ratat calificarea în final-four-ul Cupei României. Clujencele au pierdut, scor 32-40 (10-18), meciul cu Rapid Bucureşti, din sferturile de finală ale competiției, disputat într-o Sală a Sportilor „Horia Demian” pustie, ca urmare a interzicerii accesului spectatorilor la toate competițiile sportive. Între-timp, și handbalul a fost pus pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.