JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj s-a impus în primul meci al turneului amical pe care îl organizează, 32-29 (16:12) cu Minaur Baia Mare.

Fetele pregătite de Florentin Pera au controlat meciul din Sala Polivalentă şi au ştiut să se ferească de emoţii chiar şi atunci când divizionara secundă s-a apropiat la doar un gol pe tabelă, valoarea şi experienţa superioare ale „studentelor” făcând diferenţa în acest joc.

Antrenorul clujencelor a avut posibilitatea să-şi rotească jucătoarele pe posturi, în condiţiile în care Universitatea va mai avea un meci de disputat astăzi, de la ora 20:00, cu SCM Craiova.

Florina Chintoan, cu opt goluri, a fost cea mai bună marcatoare a lui “U”, aceasta fiind urmată de Diana Puiu, cu şapte reuşite, de la băimărence ieşind în evidenţă fosta jucătoare a Universităţii, Raluca Mihai, autoare a şase goluri.

Astăzi se mai joacă HC Zalău-SCM Craiova, de la ora 12:00, în Sala “Horia Demian” şi HC Zalău-Minaur Baia Mare, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, pe lângă meciul Universităţii cu SCM Craiova, din această seară, care va fi în Sala “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.