JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 24-28 (12-12) meciul cu SCM Craiova, disputat în etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Jocul a fost decis în ultimele 10 minute, atunci când oltencele s-au distanţat decisiv pe tabelă, Universitatea fiind condusă de pe margine de antrenorul Florentin Pera.

Acesta, care a suferit o operaţie la tendonul lui Achile săptămâna trecută, şi-a sprijinit piciorul aflat în ghips pe o minge de fitness, dorind să fie cât mai aproape de handbalistele sale.

Clujencele au ţinut aproape de oltence timp de 50 de minute, perioadă în care oaspetele nu s-au putut distanţa la mai mult de trei goluri pe tabelă, însă în ultimele 10 minute acestea s-au dus şi la cinci „lungimi” în faţă. Diferenţa de cinci locuri în clasament în favoarea Craiovei s-a văzut mai ales pe final, Cristina Zamfir şi Valetina Elisei, autoare a 15 goluri împreună, purtându-şi echipa spre victorie.

Universitatea, pentru care Laslo a marcat de cinci ori, rămâne pe locul opt în clasament, cu obiectivul îndeplinit, de acest lucru fiind mulţumit şi antrenorul Florentin Pera.

„Nu sunt dezamăgit că am pierdut în faţa unei echipe de talia Craiovei. Trebuie să fim obiectivi şi realişti, pentru că atunci când întâlneşti o echipă de valoarea Craiovei trebuie să joci foarte bine pentru a putea emite pretenţii. Noi am reuşit în prima repriză să ţinem aproape de adversare, dar s-a văzut valoarea lotului lor şi, treptat, au reuşit să se distanţeze. Elisei a făcut diferenţa pe partea ei, Zamfir a prins o zi bună şi, în aceste condiţii, noi trebuia să ne autodepăşim. Poate şi faptul că obiectivul a fost îndeplinit a transmis o oarecare relaxare în rândul jucătoarelor. Pentru mine, în schimb, a fost greu să particip la acest meci, nu am decât câteva zile de antrenamente, de fapt trebuia să stau acasă potrivit indicaţiilor medicilor, dar nu am putut să stau departe de sală. Am pus foarte mult suflet aici şi nu pot să fiu indiferent. Am vrut să fiu alături de fete şi să le ajut atât cât pot”, ne-a spus antrenorul clujencelor, acesta fiind apt 100% doar la începutul pregătirii pentru sezonul viitor.

Liga Naţională se va întrerupe două săptămâni, Universitatea jucând în 23 aprilie, contra Coronei Braşov, ultimul meci din campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.