JSport.roJSport.ro

IMG_6738_1200x800„U” Alexandrion Cluj a câştigat, 35-25 (16-10) meciul cu HC Alba Sebeş, din etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Partida, disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian”, a fost la discreţia elevelor lui Carmen Amariei, care au controlat în totalitate meciul împotriva ultimei clasate.

Sub privirile lui Gheorghe Tadici, oaspetii au condus doar la început, 0-2, după care Laslo şi colegele sale nu le-au mai dat nicio şansă adversarelor şi le-au ţinut în permanenţă la o diferenţă de patru sau cinci goluri. La pauză, scorul arăta 16-10, iar „U” a început să se distanţeze treptat în repriza a doua, Amariei reuşind să le dea mai multe minute de joc şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin în acest sezon.

S-a terminat 35-35 pentru clujence, care au izbutit a şasea victorie a sezonului. Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Laura Popa, autoare a nouă goluri, în timp ce pentru HC Alba Andreea Pătuleanu şi Ana Ciolan au reuşit câte şase goluri.

„De afară lucrurile s-au văzut mai simple, dar nu a fost un meci uşor. În astfel de situaţii, când întâlneşti o echipă care nu are nimic de pierdut şi noi ne luptăm pentru fiecare punct, e greu să rămâi mobilizat şi să stăpâneşti dorinţa de a da câte 20 de goluri fiecare. Felicit Sebeşul pentru cum au luptat, dar noi ne-am făcut datoria şi am luat cele trei puncte”, a declarat Carmen Amariei.

„Au fost momente bune şi mai puţin bune în acest meci. Ne aşteptam să facem un joc mult mai bun, din păcate am jucat cu fluctuaţii astăzi. Şocul de prima ligă a fost prea puternic pentru noi, avem şanse puţine să ne salvăm, însă o să începem o reconstrucţie cu răbdare şi paşi mici”, a spus, la final, şi antrenoarea oaspetelor, Alina Şorodoc.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.