JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Universitatea Cluj a câştigat derby-ul din subsolul clasamentului cu CSM Slatina, 28-23 (14-15), din etapa a 20-a Ligii Florilor.

Gazdele s-au impus după o repriză a doua perfectă atât în ofensivă, cât mai ales în apărare, Slatina marcând doar cinci goluri în primele 20 de minute.

În prima repriză a meciului din Sala Polivalentă oaspetele au fost cele care au condus aproape în permanenţă, Slatina având la un moment dat şi trei goluri în plus pe tabelă. Susţinute de o galerie extrem de activă pe toată durata meciului, „studentele” au reuşit să ţină aproape de adversarele lor, iar la pauză oaspetele aveau un gol în plus, 15-14.

Startul părţii secunde a fost de vis pentru elevele lui Alin Bondar, care au marcat de patru ori consecutiv. Apărarea a funcţionat şi ea perfect, iar primul gol marcat de oaspete a venit abia după opt minute. Determinarea Universităţii a făcut diferenţa în cele din urmă, alb-negrele reuşind să reziste fără gol primit şi cu două jucătoare mai puţin pe teren.

Cu Diana Lazăr în mare formă, autoare a 10 goluri în acest meci, şi cu Ionica Munteanu având câteva intervenţii perfecte în momentele chele, „U” s-a impus cu 28-23. Clujencele au profitat şi de eşecul celor de la HCM Slobozia în meciul disputat împotriva Coronei Braşov şi au urcat două locuri în clasament, până pe 11, dar la egalitate de puncte cu CSM Slatina, aflată pe 10.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.