JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus în meciul cu Rapid Bucureşti, 37-29 (19:15), din etapa a doua Ligii Naţionale de handbal feminin.

Elevele lui Adrian Popovici au controlat în mare parte jocul din Sala Sporturilor “Horia Demian”, disputat într-o atmosferă de derby.

Aproximativ 20 de suporteri rapidişti au făcut deplasarea la Cluj, însă au fost “contraţi” puternic de Peluza “Şepcile Roşii”, care a dominat fondul sonor. Pe teren, principalele arme ale Univesităţii, Senocico, Puiu şi Chintoan au funcţionat la capacitate maximă, reuşind, alături de celelalte colege, să aducă primul succes pentru echipa “studenţească”.

“A fost un meci frumos, dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost publicul spectator, care a fost alături de noi până la final şi alături de echipa care şi-a dedicat eforturile pentru victoria asta. Cred că diferenţa a fost făcută la dorinţa de victorie. Noi încercăm să jucăm cât mai bine şi cât mai frumos, cum s-a văzut şi azi. Cât o să ţină e mai greu de explicat acum, pentru că suntem puţine jucătoare, dar cred că ne vom întări”, a declarat, la final, antrenorul clujencelor, Adi Popovici.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest joc, dar şi un filmuleţ cu bucuria comună a jucătoarelor şi a galeriei Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.