JSport.roJSport.ro

IMG_3681Florina Chintoan, handbalista de la „U” Alexandrion obişnuită cu selecţiile la echipa naţională a României în ultimii ani, va privi Campionatul Mondial de luna viitoare la televizor.

Noul selecţioner, Thomas Ryde, nu a convocat-o pentru competiţia din Danemarca, iar predecesorul său pe banca primei reprezentative, Gheorghe Tadici, l-a criticat pe suedez pentru decizia luată, dar şi pentru întreaga selecţie făcută.

„Se vede clar că omul nu cunoaște jucătoarele, a făcut lotul de acasă, din fotoliu. Nu l-am văzut prin sală, să urmărească handbalistele. Chintoan, de exemplu, dă câte 8-10 goluri pe meci, dar o lăsăm acasă. România avea potenţial să meargă la Olimpiadă, dar nu cred că va ajunge acolo. Ce caută Tănăsie la lot? Dar Vizitiu, Perianu? Ele nu au jucat decât câte 10 minute pe meci la Baia Mare și acum sînt chemate la lot? Vizitiu a fost accidentată, a stat prin București! Cum să o iei pe Tănăsie în fața Iuliei Curea, de la CSM București? Sau a lui Iuganu, care joacă titulară meci de meci la Roman? Cum să nu o iei pe Cristina Zamfir, care e golgheterul campionatului, care joacă excelent la Brașov? Nu mai zic de Constantinescu, e jucătoarea mea de la Zalău și ar spune lumea că sînt subiectiv. Dar are de trei ori mai multe goluri date decât Perianu”, a declarat Gheorghe Tadici, pentru gsp.ro.

Din 2010 încoace, Florina Chintoan a lipsit de la prima reprezentativă doar la Mondialul din 2013, din Serbia.

Citeşte şi:Clujul, ignorat pentru Campionatul Mondial de handbal feminin. Nicio jucătoare de la „U” Alexandrion nu va merge în Danemarca

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.