JSport.roJSport.ro

IMG_9079_1024x683Fostul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României, Gheorghe Tadici, o vede pe Carmen Amariei, în prezent antrenoare la „U” Alexandrion Cluj, făcând pasul cât mai rapid în staff-ul primei reprezentative.

Tadici nu se referă neapărat la înlocuirea lui Thomas Ryde, ci la un ajutor pentru suedez, acesta din urmă bazându-se la Campionatul Mondial din Danemarca pe Costică Buceschi.

„Carmen Amariei a dat o sugestie, cum că la echipa naţională să fie un antrenor străin şi unul român. S-a dovedit că a fost benefică şi probabil, dacă era ea secundul, era la fel de benefică sau poate mai benefică. Bănuiesc că ea va fi în curând la Naţională, a fost o jucătoare bună, a înţeles capriciile pe care le avea când era ea jucătoare şi acum spune că e cu totul altfel în postura de antrenor. Înţelege, acum, de ce Tadici a avut nişte obiecţii faţă de jucătoarea Amariei, pentru că atunci când treci din teren pe bancă sau în tribune îţi dai seama că, de fapt, nu a fost nimic răutăcios sau într-o notă din asta de adversitate”, a declarat Tadici, care a avut şi un conflict cu Amariei în vara lui 2005, cei doi căzând la pace după aproximativ doi ani.

Actuala antrenoare de la „U” Alexandrion Cluj i-a mulţumit fostului ei tehnician pentru încrederea acordată, însă a spus că mai are încă de învăţat până să ajungă departe în această meserie.

„Eu îmi doresc foarte mult să performez ca şi antrenor, îmi doresc să ating culmile gloriei, dar toate la timpul lor. Chiar am mult de muncit şi cred că toţi antrenorii tineri care suntem în campionatul intern avem foarte multe de învăţat şi, mai devreme sau mai târziu, viitorul ne va surâde cu siguranţă. Sper să fie un viitor frumos şi să ne bucurăm împreună”, a fost răspunsul lui Carmen Amariei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.