JSport.roJSport.ro
foto: frh.ro
foto: frh.ro

Echipa naţională de handbal feminin a României va umple din nou tribunele Sălii Polivalente din Cluj în luna noiembrie, la a 48-a ediţie a Trofeului Carpaţi.

Cristina Neagu şi colegele sale vor avea parte din nou de adversare tari, la fel ca anul trecut, de această dată înaintea plecării spre Campionatul European din Suedia, astfel că la Cluj vor veni vicecampioana mondială, Olanda şi rivala istorică a româncelor, Ungaria. Cea de-a patra adversară va fi anunţată după Jocurile Olimpice din Brazilia, meciurile disputându-se în sistem Final Four, cu semifinale şi finale.

„Ne bucurăm că avem şansa să ne batem cu echipe puternice înainte de Campionatul European. Pentru Tomas Ryde este o bună oportunitate să testeze jucătoarele în meciuri de foc. A fost şi dorinţa lui, iar Federaţia face eforturi constante să asigure toată logistica necesară performanţei la echipele naţionale. Vom încerca să ţinem ştacheta sus la Trofeul Carpati şi să avem, totodată, parte şi de un spectacol de calitate la Cluj-Napoca pentru fani”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele FRH.

Competiţia din acest an va avea loc în 26 şi 27 noiembrie, anul trecut România câştigând semifinala contra campioanei mondiale din 2013, Brazilia, dar pierzând finala cu Suedia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.