JSport.roJSport.ro

Liga Florilor se va relua la mijlocul săptămânii viitoare, după aproape două luni de pauză.

Universitatea Cluj a avut un început dezastruos de campionat, salvat de prestaţiile din ultimele meciuri ale anului, iar acum are de recuperat cinci puncte până la poziţia care asigură rămânerea, fără baraj, în prima ligă.

Evoluţiile din meciurile amicale avute în luna decembrie îi dau speranţe, însă, antrenorului Alin Bondar, echipa sa reuşind să câştige chiar un turneu cu HC Zalău, Gloria Bistriţa şi Minaur Baia Mare printre adversare.

„Sunt mulţumit de meciurile de pregătire. Exceptând primul joc cu Baia Mare, am avut constanţă, am fost mereu în joc. Ce am pregătit, s-a dovedit că mai şi iese. Sunt mulţumit pentru că am marcat foarte multe goluri, dar trebuie să mai lucrăm la faza de apărare, pentru că luăm spre 30 de goluri, noi având oricum şi cea mai slabă apărare din campionat. Va fi o luptă grea pentru noi, care avem şi un lot restrâns, dar ştim ce ne aşteaptă, acum să vedem de ce suntem în stare”, a spus antrenorul Universităţii Cluj.

Acesta speră să conteze din februarie pe Reka Tamaş şi Sonia Vasiliu, accidentate, dar vrea şi să mai elimine din presiunea pe care fetele sale o simt la fiecare meci.

„La meciurile de pregătire nu e acelaşi stres, nu te ceartă antrenorul dacă pierzi la un gol diferenţă. Noi am pierdut aşa în primele patru etape şi e foarte greu, atmosfera devine apăsătoare. Trebuie să lucrăm la asta, dar trebuie să ţinem cont şi că avem o echipă foarte tânără, iar echipa asta trebuie să înveţe să câştige. În doi ani am câştigat prea puţine meciuri şi e pentru prima dată acum când în 50% din meciurile amicale jucate nu am pierdut sau am câştigat”, a mai spus Bondar.

„U” Cluj va relua campionatul cu un meci extrem de dificil însă, în deplasare cu HCM Râmnicu Vâlcea, liderul Ligii Florilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.