JSport.roJSport.ro

Aseară, într-o atmosferă de vis în Sala Sporturilor „Horia Demian”, Potaissa Turda a câștigat meciul tur cu AEK Atena din finala Cupei Challenge la handbal masculin, scor 33-22 (14-11).

Antrenorul ardelenilor, Horațiu Gal, a mărturisit după victoria la scor de aseară că și-au dorit să aibă un avantaj liniștitor pentru returul din Atena, iar suporterii prezenți în sală i-au ajutat să obțină ceea ce și-au propus.

„S-au întâmplat multe surprize în sport și mai mari ca aceasta. De aceea vom fi foarte atenți. Este un avantaj liniștitor, așa pare acum, dar eu sper să îi mobilizez pe băieți și să intrăm la fel de concentrați pe parchetul din Atena, la fel ca acum. Ne-am dorit să fie o diferență cât mai mare ca să ne asigure liniștea pentru Atena. Vom juca într-o sală de aproximativ 18.500 de locuri. Deja 10.000 de bilete s-au vândut, va fi un infern, dar va fi și o atmosferă foarte plăcută. Nu mergem în vizită la Atena. Este o ocazie unică să aducem un trofeu în România, la Turda, și nu putem risca nimic. Suporterii au fost al optulea și al nouălea jucător, care ne-a ajutat foarte mult”, a declarat Horațiu Gal, antrenorul turdenilor, la finalul jocului.

Returul finalei Cupei Challenge dintre Potaissa Turda și AEK Atena va avea loc duminică, 20 mai, de la ora 19:00 în Atena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.