JSport.roJSport.ro
foto: Dan Porcutan/monitorulcj.ro
foto: Dan Porcutan/monitorulcj.ro

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a pierdut cu HC Odorhei, 30-31 (14-17), într-un meci disputat în această seară în etapa a 23-a a Ligii Naţionale. Interul turdenilor, George Cântec, a ratat egalarea la ultima fază a meciului, aruncarea sa fiind respinsă de către portarul gazdelor, în acel moment ambele echipe având câte doi handbalişti eliminaţi.

Partida a fost echilibrată în marea ei majoritate, HC Odorhei fiind în permanenţă în avantaj la o diferenţă constantă de două sau trei goluri. Turdenii au început să se apropie periculos de adversari odată cu apropierea finalului de partidă, Potaissa izbutind să egaleze la 30 cu un minut şi jumătate rămas până la final. Deşi gazdele se aflau în inferioritate numerică atunci, au reuşit să revină din nou în avantaj după un şapte metri provocat de către Radu Lazăr, care a fost şi eliminat după acea fază, însă ultimele zeci de secunde au adus şi cele mai tensionate momente.

Doi handbalişti de la gazde şi unul de la oaspeţi au primit câte o eliminare de două minute, astfel că ultima fază a meciului s-a jucat în patru contra patru. Aruncarea lui George Cântec a fost apărată, însă, de portarul Odorheiului, iar Potaissa nu s-a ales cu nimic de pe urma unui meci în care a alergat în permanenţă după adversar.

Scor final 31-30, elevii lui Horaţiu Gal bifând a opta înfrângere din acest sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.