JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de handbal masculin a României a jucat etapa a doua a grupei şase din preliminariile CE împotriva Franţei în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Campioana Mondială s-a impus la Cluj cu 31-21, deşi a înscris primul gol abia după 10 minute de joc.

,,Tricolorii” au deschis scorul şi au preluat conducerea partidei, francezii marcând primul gol în minutul 11, 4-1. La jumătatea primei reprizei tabela indica 6-2 pentru România, portarul Popescu salvând câteva mingi. Franţa şi-a revenit în atac şi a egalat în minutul 24, 9-9, iar la pauză conducea la trei goluri, 12-9.

După revenirea de la vestiare, echipa oaspete a continuat să înscrie, iar în minutul 40 avea avantaj de cinci goluri, 17-12. Diferenţa pe tabelă a crescut la 10 goluri în favoarea Franţei, 26-16, în minutul 47. În final, Franţa a câştigat partida din această seară cu 31-21 şi este liderul grupei cu patru puncte, iar România este pe ultimul loc cu zero puncte. Din grupă mai fac parte Portugalia, locul secund cu patru puncte, şi Lituania, locul trei cu zero puncte.

Ocupantele primelor două locuri din grupă se califică în faza următoare a competiţiei, precum şi patru dintre echipele de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.