JSport.roJSport.ro

foto romaniaEchipa naţională de handbal feminin a României va juca, cel mai probabil, cu casa închisă meciul cu Norvegia de la Cluj-Napoca, ce contează pentru preliminariile Campionatului European din luna decembrie

În doar cinci zile de la punerea în vânzare a celor 7.227 de bilete, aproape toate tichetele situate în cele mai bune locuri din sală au fost epuizate, până în momentul scrierii acestei ştiri mai rămânând doar câteva zeci de tichete la întreaga tribună a doua. De asemenea, pe primul inel de la tribuna I au mai rămas doar vreo 20 de bilete, în jur de 200, cu tot cu cele VIP, mai putând fi cumpărate la inelul al doilea al tribunei.

De menţionat că aproape s-au epuizat cele mai scumpe bilete, excluzând aici cele VIP, la cele două tribune preţurile fiind de 80 şi 60 de lei. În schimb, au mai rămas încă aproximativ 3.000 de tichete la cele două peluze, acolo unde un bilet valorează 40 sau 50 de lei, însă organizatorii se aşteaptă ca şi acestea să fie cumpărate în totalitate, mai ales că mai este o lună până la reeditarea semifinalei Campionatului Mondial de anul trecut.

Meciul România-Norvegia se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj, miercuri, 9 martie, de la ora 19:00, biletele putând fi cumpărate AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.