JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj nu a avut nicio șansă, duminică dimineața, în fața uneia dintre cele mai bune echipe din Liga Națională de handbal feminin.

„Studentele” au pierdut clar meciul cu SCM Craiova, 19-28 (7-12), din etapa a patra a campionatului, valoarea superioară a oltencelor făcând diferența în acest joc.

Apărarea ”de nota 10” a Craiovei, cum avea să recunoască la final antrenorul clujencelor, Adrian Popovici, a făcut ca echipa sa să marcheze doar șapte goluri până la pauză, în partea a doua a meciului diferența pe tabelă crescând și din cauza căderii psihice, în primul rând, a clujencelor.

Repriza a doua a consemnat și o accidentare care se putea lăsa cu consecințe grave, Reka Tamaș și Valentina Elisei ciocnindu-se cap în cap și primind, câteva minute, îngrijiri medicale pe parchet de la medici. Cele două handbaliste nu au mai jucat până la final, Tamaș urcând chiar într-o ambulanță SMURD înainte de sfârșitul meciului pentru investigații suplimentare.

”A fost ca o luptă între David și Goliat. Asta e cea mai bună caracterizare a meciului. Le felicit pe fete pentru că s-au bătut cât au putut, din păcate în atac am avut un pic de teamă, însă și ele au o apărare foarte bună. Oricum, azi am jucat chiar bine având în vedere diferența dintre noi și ele. Noi avem, însă, meciurile noastre, azi am jucat cu speranța că vom face un meci frumos și că vom evolua din ce în ce mai bine pe viitor”, a declarat, la final, antrenorul clujencelor.

Dacă Mihaela Senocico a fost cea mai bună marcatoare a lui ”U”, nouă goluri, Cristina Zamfir și Zeljka Nikolic au fost liderele Craiovei, cu câte șapte reușite.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.