JSport.roJSport.ro

img_1571Noul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României, Martin Ambros, a făcut un apel la înţelegere către fanii “tricolorelor”, cu două săptămâni înaintea Campionatului European din Suedia.

Venit la echipă de puţin timp, Ambros este mulţumit e ce a găsit aici, însă cere timp pentru ca România să arate aşa cum îşi doreşte el. Această declaraţie vine şi în contextul grupei din care face parte “tricolorele”, Neagu şi colegele urmând să întâlnească Norvegia şi Rusia în primele două meciuri.

„Am fost ghinionişti la tragerea la sorţi, dar şi ceilalţi adversari ar trebui să gândească la fel. Acest lucru mă face să îmi doresc să muncesc mai mult, nu avem decât două săptămâni la dispoziţie şi vreau să fiţi răbdători cu echipa. Luaţi în considerare că sunt nou aici, multe dintre fete sunt noi, vrem să facem un turneu bun în Suedia, dar nu în termeni de rezultate, nu acesta este obiectivul nostru principal”, a declarat Martin Ambros.

De aceeaşi părere este şi noul căpitan al Naţionalei, Cristina Neagu, handbalista lui Buducnost fiind conştientă de schimbările ce au avut loc în ultima perioadă în lotul României.

„E o onoare să fiu căpitanul Naţionalei, Ambros mă cunoaşte de mulţi ani şi el a dorit acest lucru încă de la sosirea sa şi încerc să fiu, alături de Oana Manea (n.r.-al doilea căpitan) liantul dintre jucătoare şi antrenor. Despre Campionatul European trebuie să fim conştienţi cu toţii că avem un antrenor nou, cu un stil diferit, sunt alte informaţii pe care încercăm să le asimiliăm cât de repede posibil. Îmi doresc un rezultat bun în Suedia, pentru că nu mai sunt la prima tinereţe, dar sunt şi realistă şi conştientă că avem o echipă nouă, cu o grupă infernală şi obiectivul realist ar fi ieşirea din prima grupă”, a spus şi Cristina Neagu, naţionala Croaţiei fiind cel de-al treilea adversar al României în grupa de la Campionatul European.

Competiţia din Suedia se va desfăşura între 4 şi 18 decembrie, primele trei clasate urmând să se califice în grupa principală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.